Copywriting. När du behöver finna orden.

Behöver du sätta ord på dina idéer och tankar? Har du svårt att formulera varför just din produkt eller tjänst så bra? Eller saknar du budskap som får människor att reagera och bry sig?

Då kan jag hjälpa till.

Att skriva säljande texter är i mångt mycket ett rent hantverk. Att vara strukturerad och tydlig är en bra början. Och ju kortare och mer kärnfull texten är, desto bättre. Men framförallt ska en text få människor att bry sig. Den ska vara relevant.

För att lyckas med det gäller det att veta vem du riktar dig till. Ålder och kön räcker inte. Du behöver se en människa av kött och blod framför dig. Förstå vilka drömmar och drivkrafter hon eller han har. Och frågan du alltid måste ställa dig är: Vad ska mottagaren veta, känna och göra?

Du behöver också en idé. Gärna en berättelse som människor förstår och känner igen sig i. För inget engagerar mer en bra historia.

Och du behöver ett eget språk – en tonalitet – som speglar ditt varumärkes personlighet. För långvariga relationer oftast startar med en magkänsla. Vi vill hänga med varumärken passar oss. Som vi gillar och som speglar vilka vi själva är.

Om de här sakerna är på plats kan skrivandet börja. Då kan jag hjälpa dig att formulera intresseväckande och övertygande budskap, oavsett kanal. Men jag kan även ta rollen som senior copywriter och vägleda företagets egna skribenter.

SAKNAR DU ORD? KONTAKTA MIG:

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s