Galleri

Estrella (Sverige)

[IDÉ/MANUS] Färgstark och lekfull reklamfilm filmad med stopmotion. För Estrellas potatischips och linschips med mindre fett. Byrå: The Bond Communication.

Nevs (Globalt/Kina)

[STRATEGI/IDÉ/MANUS/BUDSKAP] Jag var del av ett team som tog fram en varumärkesplattform och strategi inför den globala lansering av Nevs. Till lanseringseventet i Shanghai var jag kreativt ansvarig för att skapa en mässmonter, budskap, filmer, talmanus samt en multimediashow med levande dansare. Byrå: The Bond Communication.

Volvo Trucks (Internt/Globalt)

[STRATEGI/IDÉ/TEXT] En intern global kampanj centrerad kring en digital plattform. Målet var för att skapa engagemang och förståelse för Volvo Trucks värderingar och nya affärsinriktning. Byrå: The Bond Communication i samarbete med OTW.

Santa Maria (Norden)

[STRATEGI/IDÉ/MANUS] En serie nordiska filmer med matbloggare i huvudrollen. Syftet var att få foodies att upptäcka Santa Marias ekologiska kryddor. Storyn om Green Kitchen Stories fick stor viral spridning. Byrå: Valentin & Byhr.

UD Trucks (Globalt/Japan)

[STRATEGI/IDÉ/MANUS/TEXTER] UD Trucks var ett mycket omfattande uppdrag där jag dels arbetade med en ompositionering och uppgradering av varumärket, men även lanseringskampanjer för två lastbilsmodeller: Först Quester på 18 marknader i Asien, därefter en relansering av Quon i Japan. I arbete ingick mängder med enheter, bl.a. events, filmer, digitalt och tryckt material. Byrå: Valentin & Byhr.

Riis Bilglass (Norge)

[STRATEGI IDÉ MANUS] Hur gör man reklam för bilglas utan att vara produktfokuserad, hurtflåsig och käck? Med Riis Bilglass gjorde vi en emotionellt laddad kampanj om människorna i bilen. Byrå: PS Communication.

Lambi (Norden)

[IDÉ TEXTER] I en serie filmer fick Per Andersson fria händer att skapa karaktärer som skulle sprida mjuk, bräkande kärlek inför Alla Hjärtans Dag. Byrå: PS Communication.

Euromaster (Norden)

[IDÉ TEXTER] För Euromaster var målet att skapa en starkare nordisk position. Vi utvecklade en ny varumärkesplattform utifrån omfattande kundundersökningar i Danmark, Finland och Sverige. TV, print, online och POS-material ingick i kampanjen. Byrå: PS Communication.

GBG Beer Week (Göteborg)

[IDÉ CONTENT PROJEKTLEDNING] Mitt intresse för craft beer, hantverksöl, har hängt med länge. För två år sedan tog jag och en vän initiativet till en vecka i ölkulturens tecken. Bryggerier, pubar, restauranger och föreningar ordnar hundratals events i samband med En Öl & Whiskymässa i Göteborg. Vi driver, samordnar och marknadsför. Hemsida: GBG Beer Week.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s