Petur Olafsson, copywriter och strateg

Petur Olafsson, copy och strateg / 25+ års erfarenhet av strategisk kommunikation med förståelse för både affärer och människor / Gillar utmaningar, stora som små 

OM MIGPetur-4

Jag heter Petur Olafsson och är copywriter och creative director med inriktning på strategisk kommunikation. Det betyder att jag jobbar insiktsdrivet, och försäkrar mig om att ringa in dina unika utmaningar, innan det är dags att presentera lösningen.

Jag har jobbat som anställd och frilans på flera reklambyråer med svenska och internationella varumärken som kunder. I nära samarbete med dig kan jag bidra till att tydliggöra vad ditt varumärke står för. Jag hjälper dig att lyckas med ditt företags marknads­kommunikation samtidigt som jag utmanar dig att tänka både strategiskt och kreativt.

Resultatet kan till exempel bli en reklamtext, en kommunikationsstrategi, ett lanseringsevent, en hemsida eller en trycksak. Med hjälp av ett brett nätverk av researchers, formgivare, web designers, eventarrangörer, illustratörer och fotografer skapar vi tillsammans effektiv kommunikation.

Och vad är effektiv kommunikation? Ja, enligt mig är det kommunikation som gör skillnad. Som berör kunder och motiverar medarbetare. Som ger ditt varumärke starka konkurrensfördelar och bidrar till att du uppnår (och allra helst överträffar) dina mål.

LÅTER DET INTRESSANT? KONTAKTA MIG: